RODE Interview PRO inceleme

Dahili kayıt özelliğine sahip ve tek başına bir saha kayıt cihazı olarak da kullanılabilen kablosuz bir röportaj mikrofonu mu arıyorsunuz? Eğer öyleyse bugün sizlerle RODE Interview PRO’yu detaylı bir şekilde inceliyoruz. Peki Interview PRO’yu diğer kablosuz mikrofonlardan ayıran şey ne? Performansı nasıl? Ve piyasada sonsuz sayıda mikrofonla rekabet edebilecek ne tür özelliklere sahip gelin yakından bakalım.

Interview PRO’yu tasarımı, yapı kalitesi, kullanımı ve tabi ki de ses kalitesi nedeniyle cidden sevdim. Ayrıca kablosuz mikrofonlar, klipsli vericiler ve yaka mikrofonlarıyla yeterince zaman geçirdim, ve bu tür mikrofonların sağladığı tamamen sezgisel kullanım basitliğini takdir ediyorum. Ancak çok yönlü alım deseni sahadaki konularınızla hızlı bir şekilde çalışmak için mükemmel olsa da, ses izolasyonu veya podcast, radyo sesi için ideal değil. sesleri gürültülü arka planlardan daha yüksek tutmak için mikrofon mesafesini doğru ayarlamanız gerekiyor. Ancak bunların hepsi röportaj yapma becerisinin bir parçası ve bu mikrofonun gerçekten bir sınırlaması değil.

Pilleri de düşünmenize gerek yok çünkü dahili şarj edilebilir pil, USB-C kablosuyla şarj edilebiliyor ve 30 saate kadar dayanıyor. Bu mikrofonun gerçekten pratik olan yanı, sadece “Kayıt”a basmanız ve anında gerçekten iyi sese sahip olmanız.

Burada RODE’un kablosuz ekosistemine girmek istemeyen kullanıcılar için analog veya dijital çıkış eklenebilirdi. Interview Pro, bu şekilde bir köşeye sıkıştırılamayacak kadar iyi bir mikrofon haline gelebilirdi. Alternatif olarak RODE Reporter gibi bir şey de satın alabilirsiniz ama bu XLR mikrofon ve kendi bağlantı gereksinimlerini beraberinde getiriyor. Aynasız makinelerle çekim yapanlar için kolay bir seçenek değil. Şu anda, Rode Interview PRO yalnızca Wireless Pro, Wireless ME, Wireless GO II, Rodecaster Pro II, Rodecaster Duo ve Streamer X  gibi Rode Seri IV alıcılarıyla eşleştirilebiliyor.

O nedenle pek çok farklı senaryoda kullanabileceğiniz kaliteli bir kablosuz el mikrofonu istiyorsanız Rode Interview PRO’ya bakabilirsiniz.

Teknohype puanı: 9/10

Artıları

  • Mükemmel yapı kalitesi
  • Basit kontroller
  • Yerleşik 32 bit float kayıt

Eksileri

  • Bir RODE Seri IV alıcıya ihtiyacınız var
  • Kayıt cihazlarına kablo bağlantısı yok

Benzer yazılar

Asus Zenbook S 16 inceleme – AMD’den MacBook Air’a büyük rakip

Verdiğiniz paraya değecek, gerçekten benzersiz bir ultrabook istiyorsanız, Asus...

Dyson OnTrac incelemesi

Dyson’ın hem tasarıma hem de ses kalitesine önem veren...

Redmi 13 inceleme

Redmi 13, Xiaomi’nin alt markası tarafından piyasaya sürülen bütçe...

SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless inceleme

SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless, müzikten çok oyun oynamaya...

Tecno Spark 20 Pro+ inceleme

Sanırım birçoğumuz bütçe dostu segmentteki akıllı telefonların günümüzde, gerçekten...