Dyson OnTrac incelemesi

Dyson’ın hem tasarıma hem de ses kalitesine önem veren kullanıcıları hedefleyen kulaklığı OnTrac ile karşınızdayız. Dyson OnTrac, özelleştirilebilir tasarımı, başarılı aktif gürültü engellemesi ve 55 saatlik pil ömrüyle cidden etkileyici. Peki OnTrac’in gerçek hayattaki performansı nasıl, gelin yakından bakalım.

Sizlerin de bildiği Dyson, Zone adlı kulaklığıyla ses pazarına girmek konusunda gerçekten çok ciddiydi. Şimdiyse karşımızda Dyson’ın ikinci kulaklık modeli olan ontrac var. Bu sefer, hava maskesi yok, bunun yerine, bir kulaklık olarak, o alandaki önemli şeylere odaklanıyor. Ses kalitesi gibi. Ayrıca, bu süreçte daha erişilebilir bir estetik de sunuyor.

Şirket, OnTrac ile şu anda daha köklü markaların kulaklıklarının bulunduğu kalabalık pazardan pay almayı da hedefliyor.

Dyson OnTrac, uzun saatler kulağımdan çıkarmadığım ve konfor açısından da beklentimizi fazlasıyla karşılayan bir kulaklık oldu. Kulaklıkta kullanılan çok yönlü denge kolları ve kafa bandında konumlandırılmış pil, dengeli ağırlık dağılımı sağlıyor. Kontrol tuşları da iyi bir deneyim sunuyor. Özellikle tuşlara basışlardaki hissiyat üst düzey cihazlarda kullanılan tuşlarla benzer bir deneyim sunuyor.

Dengeli ve kaliteli bir ses performansı sunan kulaklık aynı zamanda ses ayrımını da başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor. Sahneleri iyi bir şekilde hissettiğim kulaklıkta baslar da dengeliydi. Tiz performansı da başarılı. Tabi burada yüksek çözünürlüklü ses desteği veya en azından kablolu dinleme desteği de görmek güzel olurdu. Uçak ve metro gibi gürültünün yüksek olduğu ortamlarda da ANC epey işe yarıyor.

Teknohype puanı: 8/10

Artıları

  • Mükemmel pil ömrü
  • Temiz, detaylı ses
  • Özelleştirilebilir tasarım
  • Derin bas tepkisi

Eksileri

  • Bir süre sonra kafa ağırlık yapabilir
  • Bluetooth 5.0

Benzer yazılar

RODE Interview PRO inceleme

Dahili kayıt özelliğine sahip ve tek başına bir saha...

Asus Zenbook S 16 inceleme – AMD’den MacBook Air’a büyük rakip

Verdiğiniz paraya değecek, gerçekten benzersiz bir ultrabook istiyorsanız, Asus...

Redmi 13 inceleme

Redmi 13, Xiaomi’nin alt markası tarafından piyasaya sürülen bütçe...

SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless inceleme

SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless, müzikten çok oyun oynamaya...

Tecno Spark 20 Pro+ inceleme

Sanırım birçoğumuz bütçe dostu segmentteki akıllı telefonların günümüzde, gerçekten...