Kingston Digital, Harici SSD Ürün Serisine Kırmızı Renk Seçeneğini Ekledi

Bellek ürünleri ve teknoloji çözümlerinde dünya lideri Kingston Technology Company, küçük ve son derece şık bir dosya yedekleme çözümü olan yeni kırmızı renkteki XS1000 Harici SSD’yi tanıttı.

Bellek ürünleri ve teknoloji çözümlerinde dünya lideri Kingston Technology Company, küçük ve son derece şık bir dosya yedekleme çözümü olan yeni kırmızı renkteki XS1000 Harici SSD’yi tanıttı. Kırmızı XS1000, Kingston’ın harici SSD ürün serisini genişleterek, orijinal tamamen siyah XS1000 ve gümüş XS2000’e katılıyor. Bu harici sürücüler, cep boyutunda taşınabilirlik sunarak son derece kompakt bir yapıya sahip olup sadece 29 gram ağırlığında.

Kingston’ın XS1000 serisi, 1.050MB/s’ye varan okuma hızları ve 2TB’ye kadar geniş kapasiteler sunarak, sayısız fotoğraf, video, oyun ve dosya depolamak için geniş alan sağlıyor. Sürücü, yeni ve eski cihazlarla maksimum uyumluluk sağlamak amacıyla bir USB-C – USB-A kablosu ve ek bir USB-A – USB-C adaptörü ile birlikte geliyor. Anahtarlık kadar küçük olan XS1000, önemli belgelerinize, değerli anılarınıza ve medya dosyalarınıza sürekli erişim imkanı sunarak kolay dosya yedeklemeleri için güvenilir bir çözüm sunuyor. Geçtiğimiz aylarda Kingston’ın XS1000 Harici SSD’si, 1955 yılından bu yana düzenlenen ve dünya genelinde yaklaşık 60 ülkeden yıllık 20 binden fazla başvuru alan Red Dot Tasarım Ödülleri’nde, 2024 Red Dot Ürün Tasarımı Ödülü’nü almıştı.

Benzer yazılar

iPhone 16 Pro Max tanıtıldı

iPhone 16 Pro modelleri, 9 Eylül 2024’te düzenlenen Apple...

iPhone 16 ve iPhone 16 Plus tanıtıldı

Apple, düzenlediği “It’s Glowtime” etkinliği kapsamında iPhone 16 ve...

Apple Watch Series 10 tanıtıldı

Apple, 9 Eylül’de düzenlediği etkinliğinde Watch Series 10 akıllı...

iPhone 16 Türkiye fiyatları belli oldu

iPhone 16 tanıtım etkinliğinin sona ermesiyle birlikte, Apple Türkiye...

Sony, FE 85mm F1.4 GM II’yi duyurdu

Sony, kompakt bir gövdede hızlı otomatik odaklama (AF) ile...