10 Bin TL’ye ulaşan indirimle Mac sahibi olabileceğiniz Okula Dönüş Kampanyası başlıyor

Apple, her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilere yönelik özel bir Back to School (Okula Dönüş) kampanyası düzenliyor. 25 Ağustos’ta başlayacak olan bu kampanya, okula dönüş döneminde MacBook Air modellerinde büyük indirimler sunuyor. Bu fırsatlar, eğitim hayatlarına güç katacak yeni bir MacBook arayan öğrenciler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Bu yıl, Apple ve iş ortakları Mediamarkt, Teknosa, Vatan, Hepsiburada, Gürgençler, Pozitif Teknoloji ve Troy gibi satış kanallarında da öğrencilere özel indirimler ve taksit imkânları sunuluyor. Öğrenciler, bu indirimlerden yararlanabilmek için e-Devlet üzerinden aldıkları öğrenci belgelerini ibraz etmek zorundalar. Ayrıca, bu süreç çevrimiçi alışverişlerde de kolaylıkla yapılabiliyor. Hepsiburada’da ise öğrenci indiriminden yararlanmak için @edu.tr uzantılı e-posta adresinizle kimliğinizi doğrulayabiliyorsunuz.

Apple Eğitim Partneri Pozitif Teknoloji’de Avantajlı Fiyatlar

Kampanya kapsamında, Apple’ın Eğitim Partneri Pozitif Teknoloji’de özellikle MacBook Air M1, M2 ve M3 modellerinde 10.000 TL’ye varan indirimler dikkat çekiyor. Örneğin, 13 inç MacBook Air M1 modeli, normalde 34.999 TL olan fiyatıyla Okula Dönüş kampanyasında 23.999 TL’ye satışa sunuluyor. Daha yeni modellerden biri olan MacBook Air M3 ise 47.499 TL yerine 39.999 TL’den öğrencilerle buluşacak.

Apple İş Ortaklarında 10.000 TL’ye Ulaşan İndirimler

Apple İş Ortağı olan Vatan, Teknosa, Mediamarkt, Troy, Gürgençler ve Hepsiburada’da ise Okula Dönüş kampanyası kapsamında öğrencileri 10 bin TL’ye ulaşan indirimler bekliyor. 25 Ağustos’ta başlayacak kampanyada 13 inç MacBook Air M2, 42.999 TL yerine 32.999 TL’ye alınabiliyor. Ayrıca 13 inç MacBook Air M3 ise 47.449 TL yerine 37.999 TL’ye listeleniyor. Tüm bu iş ortaklarında kullanıcılar, peşin fiyatına 6 ay taksit ödeme kolaylığıyla yeni bir Mac sahibi olabiliyor.

Apple’da Eğitime Özel İndirimler ve AirPods Hediyesi

Apple Store’larda ve apple.com’da ise öğrenciler eğitime özel indirimli fiyatlardan yararlanmanın yanı sıra Mac’in yanında AirPods hediyesine sahip oluyor. Ayırca Apple’da öğrenciler Okula Dönüş fırsatıyla indirimli fiyatla iPad aldığında ise Apple Pencil hediyesine kavuşuyor.

Apple’ın eğitim sayfasını bu bağlantıdan görüntüleyebilir ya da Apple Akasya, Apple Zorlu Center ve Apple Bağdat Caddesi mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.

13’ Eğitim İçin Tasarlanan MacBook Air Modelleri

Apple, MacBook Air modellerini öğrencilerin ihtiyaçlarına göre özel olarak tasarladı. M1, M2 ve M3 çipleri sayesinde bu cihazlar, yüksek performans, uzun pil ömrü ve taşınabilirlik gibi özelliklerle öne çıkıyor. Özellikle MacBook Air M3 modeli, öğrencilerin hem derslerinde hem de eğlence anlarında üstün bir deneyim yaşamasını sağlıyor.

Apple Ekosisteminin Gücüyle Daha Verimli Çalışın

MacBook Air, Apple ekosistemiyle tam uyumlu olarak çalışıyor. iPhone ve Mac arasında kesintisiz bir deneyim sunan Continuity özellikleri sayesinde öğrenciler, iPhone’dan kopyaladıkları bir içeriği anında Mac’e yapıştırabiliyor, AirDrop ile dosya paylaşımı yapabiliyor veya Handoff ile bir cihazda başladıkları işi başka bir cihazda tamamlayabiliyorlar.

Bu yılki Back to School kampanyası 28 Eylül’e kadar devam edecek. Öğrenciler, Apple Store’larda ve çevrimiçi mağazalarda bu indirimlerden yararlanabilir ve ayrıca 10%’a varan indirimler ve AirPods (3. nesil) hediyesi gibi avantajlarla tasarruf edebilirler.

Benzer yazılar

BTK soruşturma başlattı, bakanlık uyardı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, iOS...

Yalnızlık ve stres beyni küçültüyor

Bilimsel araştırmalar çağın hastalığı stres ile sosyal izolasyonun yani...

Yapı Kredi Fast FRWRD hızlandırma programının 2023 yılı demo gününde sunum yapan 15 girişim

2023 yılının ilk hızlandırma programı olan organizasyon, bu dönemde...

Twitter’dan içerik görüntüleme sınırına ilişkin açıklama

Twitter, tartışmalara neden olan içerik görüntüleme limitine ilişkin açıklama...

Sıfır otomobil tesliminde yeni uygulama

Tarihi Haydarpaşa Garı'nın yanındaki, Haydarpaşa gümrüğündeki eski siloların bulunduğu...