İndirim ve teklifleri bir araya getiren mobil uygulama

Yaklaşık 6 ay önce Türkiye pazarına giren ve perakende mağazalarında tüketicileri ihtiyaç duydukları ürünler odağında en iyi indirimlerle buluşturan Lessy büyümesini sürdürüyor.

Tüketicileri favori ürünlerindeki en iyi indirimlerle buluşturmak için tasarlanan akıllı mobil uygulama Lessy, arzu ettikleri ürünlere uygun fiyatla ulaşmak isteyen ve pazarlığı da seven Türkiye’deki tüketicilere önemli fırsatlar sunuyor. Uygulama aynı zamanda, perakendecilere herhangi bir ücret ödemeden satış geliştirme, pazarlama ve analitik için verimli bir platform sunuyor.

Önde gelen perakende mağazalarının indirim ve tekliflerini tek bir kullanıcı dostu mobil uygulamada toplamak üzere geliştirilen Lessy, Aralık 2023’te Türkiye’de faaliyete geçti. Şirket Türkiye’nin önde gelen perakendecileri ve satış noktaları ile iş ortaklıkları kurarak, daha fazla müşteri trafiği arayan mağazalar ve en uygun fiyatların peşindeki tüketiciler arasında karşılıklı fayda sağlayan bir ilişki vaat ediyor.

Lessy Türkiye Ülke Müdürü Niyazi Doğan Öncü konu hakkında, “Lessy, tüketiciler için dijital bir alışveriş asistanı görevi görerek onlara akıllıca alışveriş kararları vermeleri ve her alışverişte tasarruf etmeleri için rehberlik ediyor. Bunu, en cazip fırsatlara ve nerede akıllıca alışveriş yapılacağına dair içgörülerini paylaşan bir arkadaşa sahip olmak gibi düşünebilirsiniz. Tek yapmanız gereken uygulamayı açmak ve satın almak istediğiniz ürünü aramak. Lessy size çevrenizdeki tüm mağazalar için en iyi fiyat seçeneklerini gösterecektir” dedi.

Lessy halihazırda Şok, Evidea, DeFacto, Happy Center, Show Market ve Hakmar gibi birçok Türk perakendeci ile işbirliği yapıyor. Müşteriler Lessy uygulamasında en iyi indirimleri ve teklifleri gerçek zamanlı olarak bulabiliyorlar.

Benzer yazılar

Sony, FE 85mm F1.4 GM II’yi duyurdu

Sony, kompakt bir gövdede hızlı otomatik odaklama (AF) ile...

Monster Notebook, Pusat Ghost Pro’yu tanıttı

Monster Notebook, yeni Pusat ürün ailesini duyurdu. Ürün ailesinde...

Kingston Digital, Harici SSD Ürün Serisine Kırmızı Renk Seçeneğini Ekledi

Bellek ürünleri ve teknoloji çözümlerinde dünya lideri Kingston Technology...

Türk Telekom, Prime Basın Tarifesi’ni duyurdu

Türk Telekom basın mensuplarının çalışma temposunu ve haber üretim...

Apple Safari’de gizliliğe odaklanan yeni bir tanıtım kampanyası başlattı

Apple, Safari tarayıcısının gizlilik özelliklerini vurgulayan yeni bir reklam...