Huawei Enterprise Roadshow 2024 tamamlandı

Huawei Enterprise Roadshow 2024’ün Türkiye’deki turu sona erdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, kısa süre önce Bursa, İzmir, Antalya ve Ankara’yı kapsayan turuna başlayan Huawei Enterprise Roadshow 2024, katılımcılara bilişim teknolojilerindeki en güncel yenilikleri ve Huawei’nin sektörlere özel çözümlerini tanıttı.

Roadshow kapsamında demo tırını ziyaret eden sektör profesyonelleri, Huawei’nin en güncel bilişim çözümleri hakkında bilgi aldı.

7 Mayıs’ta Bursa’da başlayan, 10 Mayıs’ta İzmir’de devam eden, 14 Mayıs’ta Antalya’da süren, 16 Mayıs’ta ise Ankara’da sona eren Roadshow, Huawei’nin en yeni teknolojilerini ve yenilikçi çözümlerini barındıran demo tırını sektör profesyonelleri ile buluşturdu.

Huawei ürünleri ve çözümleri hakkında uzman görüşlerini dinleme fırsatı bulan katılımcılar, aynı zamanda bu ürünlerin işletmelerine sağlayacağı avantajları da yakından inceleme şansı buldu.

Huawei’in 2024 Gartner Magic Quadrant Kurumsal Kablolu ve Kablosuz LAN altyapısında lider seçildiği Datacom teknolojisi, Roadshow boyunca kullanıcıların beğenisine sunuldu.

Ayrıca, All Flash for All Scenarios OceanStor veri depolama portföyü de tur kapsamında tanıtıldı.

Roadshow katılımcıları, Optik, ISP ve MSP ürünleri ile yüksek kaliteli 10 Gbps CloudCampus, Ultra Dayanıklı Veri Merkezi Ağı, Veri Merkezi Sanallaştırma Çözümü (DCS), OceanProtect Appliance, FTTH ve FTTR çözümleri ve Huawei eKit gibi diğer çözümleri keşfetme fırsatı da buldu.

Roadshow’un Türkiye turunda Bursa’da 106, İzmir’de 185, Antalya’da 160 ve Ankara’da 245 katılımcı etkinliklere katıldı.

Huawei Enterprise Roadshow 2024, Fransa ve İspanya’da başlayan etkinliklerle start aldı ve gelecek üç ay boyunca 22 ülkede 53 şehri ziyaret etmeyi planlıyor.

Tur, İsviçre, Portekiz, Polonya, Finlandiya, Norveç, İsveç, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Hollanda, Yunanistan, Belçika, Lüksemburg, Sırbistan, Macaristan, İrlanda, Bulgaristan ve Romanya’da devam edecek.

Benzer yazılar

Sony, FE 85mm F1.4 GM II’yi duyurdu

Sony, kompakt bir gövdede hızlı otomatik odaklama (AF) ile...

Monster Notebook, Pusat Ghost Pro’yu tanıttı

Monster Notebook, yeni Pusat ürün ailesini duyurdu. Ürün ailesinde...

Kingston Digital, Harici SSD Ürün Serisine Kırmızı Renk Seçeneğini Ekledi

Bellek ürünleri ve teknoloji çözümlerinde dünya lideri Kingston Technology...

Türk Telekom, Prime Basın Tarifesi’ni duyurdu

Türk Telekom basın mensuplarının çalışma temposunu ve haber üretim...

Apple Safari’de gizliliğe odaklanan yeni bir tanıtım kampanyası başlattı

Apple, Safari tarayıcısının gizlilik özelliklerini vurgulayan yeni bir reklam...