Kompakt oyuncu klavyesi Logitech G Pro X 60 tanıtıldı

Kompakt oyuncu klavyesi Logitech G Pro X 60 tanıtıldı. Yeri dar olan oyunculara dikkat çekecek bir alternatif daha geldi.

Logitech G Pro X 60, yurt dışında 179 dolardan satışa sunuldu ve yüzde 60 oyuncu klavyesi pazarındaki zorlu mücadeleye dahil oldu. Siyah, beyaz ve pembe olmak üzere üç farklı gövde rengi bulunan ürün, sürpriz olmayacağı üzere RGB aydınlatma taşıyor ve bazı kişilerin çok sevdiği ince yapıyı benimsemiyor. “LIGHTSPEED” özelinde gecikmesiz bir kablosuz oyun deneyimi sunan ürün, Logitech’in düz ya da taktiksel GX Optik anahtarları (Önceden yağlanmış şekilde) ile tercih edilebiliyor. Alüminyum ve plastik karışımı bir gövde üzerine kurulan klavyede, ABS değil daha uzun ömürlü PBT tuşlara (RGB ışığı geçiriyor) yer veriliyor. Kablosuz olarak 65 saate kadar bir oyun deneyimi sunabildiği açıklanan G Pro X 60, yan tarafında bir tekerlek barındırıyor. Bu tekerlek sayesinde ses düzeyi kolaylıkla değiştirilebiliyor. Fark yaratması için ESC tuşu seçilen renge kontrast yaratan bir “G” tuşu ile sunulan model (Kutuda normal ESC de var), istenirse USB-C üzerinden kablolu olarak da kullanılabiliyor. Aynı zamanda Bluetooth bağlantı desteği de olan klavye, güzel bir taşıma kılıfı ile geliyor, bacak ayarına sahip ve G HUB yazılımı üzerinden özelleştirilebiliyor. G Pro X 60 ileride Türkiye’de de satılacak ancak bunun için henüz bir tarih verilmiş değil.

Model hakkında görüşlerini paylaşan Logitech Türkiye Kategori ve Pazarlama Lideri Cihan Önal; “Logitech G olarak espor profesyonellerinden aldığımız geri bildirimlerle ürün gamımızı geliştirmeye devam ediyoruz. Logitech’in ilk %60 modeli olan PRO X 60 ürünümüz de 16 farklı takımdan alınan geri bildirimler sonucu ortaya çıkan bir ürün. Globalde ve Türkiye’de sponsoru olduğumuz başarılı espor takımlarının oyuncularıyla sürekli iletişim halindeyiz. Onların ihtiyaçlarını yakından dinliyor ve dikkate alıyoruz. Bunun sonucunda geliştirdiğimiz KEYCONTROL teknolojimiz ile sektörde fark yaratıyor ve oyunculara mükemmel bir deneyim sunuyoruz. PRO X 60 Oyuncu Klavyemizi, Türkçe layout olarak önümüzdeki aylarda Türkiye’de satışa sunacağız.” dedi.

Benzer yazılar

Görüntülerde gerçekçilik YandexART 1.3 ile geliyor

Yandex, kullanıcıların metin yoluyla paylaştığı açıklamaları kullanıma hazır görüntü...

Tap&Sign, sağlık sektörünün dijital dönüşümüne aracılık ediyor

Tüm dijital imza teknolojilerini tek çatı altında toplayan Tap&Sign,...

Vivo V30 ön satışa sunuldu

Vivo, fotoğraf ve video çekmeyi seven kullanıcıları mutlu edecek...

Geleceği Şekillendir etkinliğinde veri ve yapay zeka gündem oldu

Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD) ve Context işbirliğiyle düzenlenen Kanal...

App Store kazançları Şubat ayında bir önceki yıla göre %15 arttı

Son aylarda gerileme yaşayan Apple hisseleri Pazartesi günü yaklaşık...