Asus ZenBook Duo 2024 inceleme

Dünyanın çift ekranlı ilk OLED dizüstü bilgisayarı Asus ZenBook Duo 2024’ü bu videoda detaylı bir şekilde inceledim. Açık konuşmam gerekirse şirket, iki adet 14 inç OLED ekran ve çıkarılabilir Bluetooth klavyeyle dizüstü bilgisayarları tamamen yeni bir yöne taşımış. Peki bu gerçek dünyada ne kadar kullanışlı?

Asus ZenBook Duo 2024, benzersiz çift ekranlı tasarımıyla ilgi çekici bir cihaz ve çoklu görev yetenekleri, büyük iş yüküne sahip kişiler için harika. Siz de benim gibiyseniz yani evinizde çift ya da tek ama büyük ekranlı bir kurulum varsa, açık havada bu tür bir cihaz sahip olmak cidden harika. Hatta bazılarınız için bu cihaz büyük bir oyun değiştirici bile olabilir.

Intel Core Ultra 9 işlemci, yapay zeka destekli görevler ek metin işleme, web’de gezinme gibi çoğu iş yükünün üstesinden gelebiliyor. Ancak entegre GPU, zorlu görevleri çalıştırma konusunda biraz zorlanabiliyor

Olağanüstü özellikler sunmasına rağmen Asus ZenBook Duo 2024 evet biraz pahalı. Ancak çift ekranlı laptopları çekici buluyorsanız, dikkate alınması gereken bir model.

Toparlayacak olursam fiyatı bir yana, Asus ZenBook Duo 2024, renkli ve canlı ekranları, basit tasarımı ve en yeni Intel işlemcisiyle, gittiği her yere yorulmadan taşıyabileceği çift ekranlı bir laptop arayanlara şu an için önerebileceğim en sağlam modellerden biri.

Teknohype puanı: 9/10

Artıları

  • İki adet muhteşem 14 inç OLED ekran
  • Intel Core Ultra gücü
  • Şaşırtıcı derecede şık
  • Dokunmatik yüzey ve çift ekran deneyimi çok iyi

Eksileri

  • Çift ekran olduğundan pil ömrü uzun değil

 

 

Benzer yazılar

 HP Omen Transcend 14 inceleme

HP’nin olağanüstü derecede ince ve hafif oyun dizüstü bilgisayarı...

Nitecore BB21 inceleme

Fotoğraf makinelerini, kameralarını, lenslerini veya sensörlerini temiz tutmak isteyenler...

Redmi Note 13 Pro ve Redmi Note 13 Pro+ 5G inceleme

Xiaomi’nin şu anda fiyat/performans anlamında en iyi cihazlarından olan...

Philips 32M1N5800A inceleme

Philips’in 32 inç büyüklüğünde, 4K çözünürlük ve 144Hz yenileme...

Huawei telefonlara Google uygulamaları nasıl yüklenir?

İlk olarak yapmanız gereken şey Huawei'nin kendi uygulama marketi...