HP, ürünleri ve yapay zekanın geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu

HP düzenlediği basın toplantısında yeni çağda kullanıcı deneyimlerini en üst düzeye çıkaran ve iş süreçlerini basitleştiren HP ürünlerini sergiledi ve hibrit çalışma dünyası, oyun ve yapay zeka konularına değindi.

Şirket, çevre birimleri ve hizmetler de dahil olmak üzere kişisel bilgisayar endüstrisinin, esnek çalışma, öğrenme ve yapay zeka gibi yükselen trendlerin etkisiyle büyümeye geri döndüğünü belirtiyor.

HP, güvenli PC’ler ve yazıcılar sunarak ve uç nokta güvenlik çözümlerini genişleterek bu trendlerden yararlanmayı hedefliyor.

HP Türkiye Genel Müdürü Serdar Urçar, 2022 yılında 1,1 milyara ulaşacak olan PC oyuncularının küresel büyümesine de dikkat çekiyor. HP, farklı oyuncu segmentlerine hitap eden Victus, OMEN ve HyperX gibi markaları içeren çeşitli bir ekosistem sunarak bu pazarda kendini konumlandırıyor.

HP ayrıca gelişmiş gecikme süresi, daha iyi güvenlik ve daha düşük maliyetler için üretken yapay zekayı cihazlarında yerel olarak çalıştırmayı hedefliyor. Şirket 2024 yılında ticarileştirilmesi beklenen iş ortaklarıyla iş birliklerini derinleştirmeyi planlıyor.

Şirket bunun yanı sıra yapay zeka destekli işler için eğitim programlarına yatırım yapması ve güvenilir yapay zeka yaratmayı taahhüt etmesi nedeniyle önümüzdeki üç yıl içinde genel kişisel bilgisayar kategorisi büyüme oranının iki katına çıkarabileceğine inanıyor.

HP, üretken yapay zekanın iş dünyasını, sektörü ve dünyayı yeniden şekillendireceğini kabul ederek, ilk ve en iyi deneyimlerle sektör standartlarını belirlemeye devam etmeyi hedefliyor.

Benzer yazılar

Görüntülerde gerçekçilik YandexART 1.3 ile geliyor

Yandex, kullanıcıların metin yoluyla paylaştığı açıklamaları kullanıma hazır görüntü...

Kompakt oyuncu klavyesi Logitech G Pro X 60 tanıtıldı

Kompakt oyuncu klavyesi Logitech G Pro X 60 tanıtıldı....

Tap&Sign, sağlık sektörünün dijital dönüşümüne aracılık ediyor

Tüm dijital imza teknolojilerini tek çatı altında toplayan Tap&Sign,...

Vivo V30 ön satışa sunuldu

Vivo, fotoğraf ve video çekmeyi seven kullanıcıları mutlu edecek...

Geleceği Şekillendir etkinliğinde veri ve yapay zeka gündem oldu

Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD) ve Context işbirliğiyle düzenlenen Kanal...