ChromaSet, Kickstarter’da 48 saatte 200 bin dolardan fazla fon topladı

Lansmanın ilk iki saatinde 100 bin dolarlık ön satışla piyasaya hızlı bir giriş yapan ChromaSet, 3D yazıcı kullanıcılarına çok-filamentli baskı ve standartlara kıyasla üç kat daha hızlı baskı yapabilme olanağı sunuyor. Tüm bu özellikler sayesinde kullanıcılar, kullanılmayan eski yazıcılarını en son teknolojiye sahip 3D yazıcılara dönüştürebiliyorlar.

ChromaSet nedir?

ChromaSet ekosistemi altı farklı bileşenden meydana gelmekte olup, mevcut tüm 3D yazıcılara, özellikle çok-filamentli baskı kapasitesi ve artırılmış hız gibi avantajlar sağlıyor. Co Print Series 2’nin ana ürünlerinden dünyanın ilk çok filamentli 3D baskı paneli olan ChromaPad, çok-filamentli baskılar için özel olarak tasarlanan ChromaHead baskı kafası ve Klipper yazıcılar için geliştirilmiş Klipper Chroma Modülü bulunmaktadır.

Co Print’in kurucu ortağı Fatih Kazım Duymaz konu hakkkında şunları söyledi:

“Co Print Series 2 ürünlerimizi Kickstarter üzerinden gerçekleştirdiğimiz başarılı bir lansmanla global pazara sunduk. Yakın zamanda, dünyanın en büyük 3D yazıcı fuarı FormNext ve binlerce girişimin de yer aldığı dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES 2024’te tüm dünyadaki kullanıcılarla buluşmayı hedefliyoruz.”

Kickstarter kampanyası 29 gün sürecek ve ChromaSet ile KCM Set olmak üzere iki farklı paket seçeneği sunulacak. Lansmana özel sunulan bu paketlerin yanı sıra, her bir ürün ayrı ayrı satın alınabilir, böylece kullanıcılar 3D yazıcılarını modüler bir şekilde kendi ihtiyaçlarına göre özelleştirebilirler.

Benzer yazılar

Fast entegrasyonunu tamamlayan Papara’ya IBAN özelliği geldi

Yerli finansal teknoloji şirketi Papara, FAST entegrasyonunu tamamladı. Bu...

Martı, New York Borsası’nda halka arz oldu

231 yıllık New York Borsası’nda hisseleri doğrudan işlem gören...

Ruul, yeni Akıllı Vergi Asistanı ürününü tanıttı

Freelance çalışanlar için faturalandırma ve ödeme alma servisi Rimuut,...

Karbon nötr bir yapı için özel yazılımlar geliştiren Supercritical, 13 milyon dolar yatırım aldı

İşletmelerin sıfır karbona ulaşmalarına ve iklim kriziyle mücadele etmelerine...

Teknopark İstanbul öncülüğünde Robocube Off-Season 2023 robot yarışması gerçekleştirildi

Teknopark İstanbul, Cube Incubation ve Intechne Robotik Teknolojileri’nin öncülüğünde...