DJI Air 3’teki her iki kamera da çift doğal ISO’lu 1/1,3 inç sensör içeriyor. Bunlar sayesinde 4K/60FPS veya 4K/100FPS videolar ve 48 megapiksel fotoğraflar da çekebilirsiniz. Üründe f/1,7’de 24 mm odak uzaklığına eşdeğer bir geniş açılı lens ve f/2,8 diyafram açıklığına sahip 70 mm’ye eşdeğer bir 3x telefoto lens yer alıyor. Bu arada her iki kamera da 4K çekim yapabiliyor ancak DJI, her iki kamerayı birlikte kullanmak isterseniz telefoto lens ile 2.7K dikey video ve standart geniş lens ile ikinci bir video çekebileceğinizi söylüyor.
DJI Air 3 artık 46 dakikalık bir pil ömrü sunuyor. Ayrıca, ürünü 20 km’ye kadar uçurmanıza ve yine de 1080@60FPS video göndermenize olanak tanıyan O4 HD Video İletim sistemine de sahip oluyorsunuz. Air 3’teki piller ayrıca, Fly More Combo’lu şarj istasyonuyla kullandığınızda DJI’ın en son Güç Biriktirme işleviyle birlikte geliyor. Bu işlevle bir düğmeye basarak bağlı tüm pillerin güçlerini en çok şarj edilmiş olan pile aktarmasını sağlayabiliyorsunuz.
DJI Air 3, ürün gamında Çok Yönlü Engel Algılama özelliğine sahip ilk drone olmasıyla da dikkat çekiyor. Bu özellik daha önce sadece Mavic 3 ile sunuluyordu. Drone, 360 derecelik görüşe erişim sağlamak için arkada ve ön tarafta bir çift balıkgözü lens kullanıyor ve herhangi bir engele çarpmadığından emin olmak için bir 3B Uçuş Süresi sensörüyle birlikte iki dürbün lensiyle birlikte çalışıyor.
DJI Air 3 fiyatı ve çıkış tarihi
Yurtdışında satışına başlanan DJI Air 3 üç konfigürasyon ile satın alınabiliyor. Bunlar şu şekilde:
- 1.099 dolar – Drone ve aksesuarları, pili ve RC-N2 denetleyicisini içeren temel paket.
- 1.349 dolar – İki pil, şarj kutusu, taşıma çantası, ek aksesuarlar ve RC-N2 denetleyicisi getiren Fly More Combo.
- 1.549 dolar – Yerleşik ekranlı bir RC 2 denetleyicisi getiren Fly More kombinasyonunun başka bir çeşidi.