TECNO PHANTOM X2 PRO & TECNO PHANTOM X2 inceleme

Akıllı telefon pazarında son yıllarda ciddi bir rekabet var. Birçok marka sağlam özelliklere sahip akıllı telefon modellerini piyasaya sürdü ve sürmeye de devam ediyor. TECNO da bu üreticilerden biri. Şirket, kullanıcılarından gelen talepleri de dinleyerek, son dönemde etkileyici cihazlar piyasa sundu. Hatta son dönemde yapılan bir araştırmaya göre TECNO müşterilerinin %40.5‘i arkadaşlarının ve ailelerinin önerileriyle markayı tercih ediyor, bu da etkileyici.

Phantom X2 Pro ve Phantom X2, TECNO’nun son dönemdeki en iddialı cihazları. Göz alıcı bir tasarıma ve gerçekten yenilikçi bir kamera donanımına sahipler. Bu cihazlardaki kameralar, sosyal medya fotoğrafçılığı ve daha fazlası için ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilir.

Büyük AMOLED ekran, dinamik yenileme hızı, yüksek parlaklık, dizi/film severler için harika. 5G destekli işlemci, enerji verimliliği açısından iyi ve yük altında çok ısınmıyor.  İnternette gezinme, fotoğraf veya video düzenleme hatta oyun konusunda TECNO’lar iyi iş çıkarıyor. Cihazlar Android 12 ile geliyor ama ilerleyen günler de muhakkak Android 13 güncellemesini alacaktır.

Burada 15 saate kadar bekleme süresine sahip oldukça büyük pil de var ve 45W şarj cihazıyla bu telefonları şarj etmek çok rahat.

Kısacası günümüzde telefon fiyatları günbegün yükselişini sürdürürken TECNO, Phantom X2 Pro ve Phantom X2 ile yüksek fiyatlı amiral gemileri arasında fiyat-performans telefonu olduğunu net bir şekilde gösteriyor. Bu da bütçesini düşünen ama amiral gemisi telefon sahibi olmak isteyenler için onları sağlam birer tercih haline getiriyor.

Teknohype puanları: 8/10

Benzer yazılar

Redmi 13 inceleme

Redmi 13, Xiaomi’nin alt markası tarafından piyasaya sürülen bütçe...

SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless inceleme

SteelSeries Arctis Nova 5 Wireless, müzikten çok oyun oynamaya...

Tecno Spark 20 Pro+ inceleme

Sanırım birçoğumuz bütçe dostu segmentteki akıllı telefonların günümüzde, gerçekten...

Lenovo LOQ 15AHP9 inceleme

Lenovo marka sağlam bir oyun dizüstü bilgisayarı istiyorsunuz ama...

 HP Omen Transcend 14 inceleme

HP’nin olağanüstü derecede ince ve hafif oyun dizüstü bilgisayarı...