AMD Radeon PRO W7000 serisi ekran kartları satışa çıktı

AMD’nin en güçlü profesyonel ekran kartları Radeon PRO W7900 ve W7800, ülkemizde satışa sunuldu. AMD, ekran kartları için önerilen satış fiyatı paylaşmadı. Bir önceki nesil profesyonel ekran kartı serisinin amiral gemilerinden W6800, ülkemizde 80 bin TL civarından satılıyor.

Profesyonellerin yüksek poligon sayısına sahip modelleri sorunsuz bir şekilde oluşturması ve bunlarla çalışması, inanılmaz görüntü doğruluğu ve renk hassasiyeti sunması ve iş akışlarında kesinti olmadan grafik ve bilgisayar tabanlı uygulamaları aynı anda çalıştırması için tasarlanan kartların temel özellikleri şu şekilde;

  • AMD RDNA 3 Mimarisi – Yeni AMD RDNA 3 işlem birimleri, önceki nesle göre işlem birimi başına daha fazla ışın izleme performansı sunmak için kaynakları işleme, yapay zeka ve ışın izleme arasında paylaştırır.
  • Özel Yapay Zeka Hızlandırma ve İkinci Nesil Işın İzleme – Yeni yapay zeka talimatları ve artırılmış yapay zeka verimi, önceki AMD RDNA 2 mimarisine göre 2 kattan fazla performans sağlarken, ikinci nesil ışın izleme teknolojisi önceki nesle göre önemli ölçüde daha yüksek performans sunar.
  • 48 GDDR6’ya Kadar Bellek – Profesyonellerin ve içerik oluşturucuların en büyük 3D modeller ve ortamlarla çalışmasına, en yeni dijital sinema kamerası formatlarını kullanarak karmaşık zaman çizelgelerini düzenlemesine ve katmanlamasına ve fotogerçekçi, ışın izlemeli görüntüleri benzersiz kalitede oluşturmasına olanak tanır.
  • DisplayPort 2.1 Destekli AMD Radiance Ekran Motoru – 68 milyardan fazla rengin yanı sıra en yüksek çözünürlükleri destekler ve rakip ürünlere kıyasla daha yüksek yenileme hızına sahip ekranlar için destek sunar. Ekran çıkışları, yeni nesil ekranları ve çoklu monitör yapılandırma seçeneklerini destekleyerek ultra etkileyici bir görsel ortam yaratır.
  • Önde Gelen Profesyonel Uygulamalar için Sertifikalı – AMD, AMD Radeon PRO grafik kartlarının 7/24 zorlu ortamlar için üretildiğinden ve olağanüstü standartları karşılayacak şekilde test edildiğinden, ideal performans ve kararlılık dengesini sunduğundan emin olmak için önde gelen profesyonel yazılım uygulama tedarikçileriyle çalışmaya devam ediyor. Sertifikalı uygulamaların listesi AMD web sitesinde bulunabilir.

Benzer yazılar

Huawei yeni akıllı giyilebilir cihazları piyasaya sürüyor

HUAWEI, yepyeni HUAWEI WATCH FIT 3 ve HUAWEI WATCH...

Görüntülerde gerçekçilik YandexART 1.3 ile geliyor

Yandex, kullanıcıların metin yoluyla paylaştığı açıklamaları kullanıma hazır görüntü...

Kompakt oyuncu klavyesi Logitech G Pro X 60 tanıtıldı

Kompakt oyuncu klavyesi Logitech G Pro X 60 tanıtıldı....

Tap&Sign, sağlık sektörünün dijital dönüşümüne aracılık ediyor

Tüm dijital imza teknolojilerini tek çatı altında toplayan Tap&Sign,...

Vivo V30 ön satışa sunuldu

Vivo, fotoğraf ve video çekmeyi seven kullanıcıları mutlu edecek...