Al Pacino 83 yaşında baba olacak

Medyaya yansıyan haberlere göre Oscar Ödüllü ünlü oyuncu Al Pacino 3. kez baba olmaya hazırlanıyor.

Scarface‘, ‘Godfather’, ‘Irishman’ gibi filmlerle sinema dünyasına adını altın harflerle yazdıran Al Pacino’nun 29 yaşındaki sevgilisi Nur Alfallah’ın 8 aylık hamile olduğu bildirildi.

Ünlü oyuncunun TMZ’ye konuşan bir temsilcisi haberleri doğrulayarak çiftin ilk kez bebek beklediğini belirtti.

Al Pacino ve Alfallah ikilisinin geçtiğimiz yıl Nisan ayından bu yana birlikte olduğu biliniyor. İkili en son geçtiğimiz ay Los Angeles’taki bir restoranda görüntülenmişti.

Ünlü oyuncunun eski 2 partnerinden halihazırda 3 çocuğu var. Al Pacino’nun söz konusu çocukları, Beverly D’Angelo’nun dünyaya getirdiği 22 yaşındaki ikizler Olivia Pacino ile Anton James Pacino ile Jan Tarrant’ın annesi olduğu 33 yaşındaki Julie Pacino olarak biliniyor.

Al Pacino’nun şaşırtıcı bebek haberi, bu ay magazin dünyasını sallayan ikinci ‘yaşlı baba’ haberi oldu. Daha önce de, ünlü oyuncunun uzun yıllar beraber çalıştığı 79 yaşındaki meslektaşı Robert De Niro’nun 79 yaşında baba olduğu açıklanmıştı. De Niro böylelikle, sevgilisi Tiffany Chen’in dünyaya getirdiği bebek ile 7. kez baba oldu.

De Niro ve Al Pacino, 2019’da vizyona giren ‘The Irıshman’ filminin yanı sıra, ‘Heat’ (1995) ve ‘The Godfather Part II’ (1974) filmlerinde birlikte rol almıştı.

‘Yaş farkı sorun yaratmıyor, genellikle zengin yaşlı erkeklerle birlikte oluyor’

Al Pacino’dan bebek sahibi olacağı açıklanan Alfallah, daha önce Rolling Stones grubunun 79 yaşındaki ünlü yıldızı Mick Jagger ve 61 yaşındaki milyarder işadamı Nicolas Berggruen ile aşk yaşamıştı. 2019’da 93 yaşındaki ünlü oyuncu Clint Eastwood ile de görüntülenen Alfallah, ‘aile dostu’ olduklarını ileri sürmüştü.

Page Six’e konuşan bir kaynak, Alfallah ile Al Pacino arasındaki yaş farkının ikili için bir sorun yaratmadığını belirtmiş, Kuveyt kökenli film yapımcısı Alfallah’ın ‘genellikle zengin yaşlı erkeklerle birlikte olduğunu’ dile getirmişti.

Benzer yazılar

Bir yılda bin 567 kez yemek sipariş etti

Yemeksepeti, 2023 yılında bir müşterisinin bin 567 kez yemek...

Matthew Perry’nin vasiyeti ortaya çıktı: Tek istediğim bu

Ölümüyle birçok kişiyi üzen Friends dizisinin efsane oyuncusu Matthew...

Kim Kardashian neredeyse tanınmaz hale geldi

CR Fashion Book dergisi, 10'un yıl dönümü baskısının kapağında...

Shakira’ya vergi kaçaklığından yeni dava

İspanya'da savcılık, Kolombiyalı şarkıcı Shakira'yı vergi kaçırmakla suçladı. Ülkede yaşadığı...

Yargıtay’dan Kemal Sunal filmleri için emsal karar

Türk sinema tarihinin unutulmaz ismi Kemal Sunal'ın mirasçıları Ali...