Samsung, One UI 6 üzerine çalışıyor

Samsung, son olarak One UI 5.1.1 güncellemesiyle pek çok yenilik ve iyileştirme sunmuştu. Şimdiyse gözler One UI 6.0’a çevrildi ve bu güncelleme için de yeni gelişmeler var. Android 14 tabanlı olacak One UI 6.0’ın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Android 14, genel kullanıcı arayüzü bakımından Android 13 ile oldukça benzer. Ancak yeni işletim sisteminin performans iyileştirmeleri ve daha iyi bir kullanıcı deneyimini sunduğunu söylemek de mümkün. Benzer durum One UI arayüzü için de geçerli. One UI 6, görünüm açısından One UI 5.1 ile benzerlik gösterecek ama daha derin özelleştirmeler sunacak.

Paylaşılan ekran görüntüsüne göre One UI 6 arayüzü ile simgeler artık eskisinden daha büyük olacak. Bunun yanı sıra One UI 6.0 Quick Toggle’ın görüntüsü de paylaşıldı. Ancak simgelerin büyük olması dışında burada göze çarpan farklı bir detay bulunmuyor.

Öte yandan sızıntıyı yapan kaynak, test yapısının Galaxy S23 Ultra üzerinde S918BXXU1BWE2 yapı numarasının içinde olduğunu belirtti. Dolayısıyla güncellemenin ilk olarak S23 serisinde testlere alındığını da söyleyebiliriz.

Samsung, One UI 6 güncellemesini bu yılın sonlarında piyasaya sürecek. Güncellemenin cihazlara dağıtım tarihi ise ocak ayını bulabilir.

Benzer yazılar

Görüntülerde gerçekçilik YandexART 1.3 ile geliyor

Yandex, kullanıcıların metin yoluyla paylaştığı açıklamaları kullanıma hazır görüntü...

Kompakt oyuncu klavyesi Logitech G Pro X 60 tanıtıldı

Kompakt oyuncu klavyesi Logitech G Pro X 60 tanıtıldı....

Tap&Sign, sağlık sektörünün dijital dönüşümüne aracılık ediyor

Tüm dijital imza teknolojilerini tek çatı altında toplayan Tap&Sign,...

Vivo V30 ön satışa sunuldu

Vivo, fotoğraf ve video çekmeyi seven kullanıcıları mutlu edecek...

Geleceği Şekillendir etkinliğinde veri ve yapay zeka gündem oldu

Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD) ve Context işbirliğiyle düzenlenen Kanal...