Mortal Kombat 1 tanıtıldı

Oyun, dövüş oyunu severler için heyecan verici bir deneyim sunmasının yanı sıra, farklı yeteneklere sahip 12 karakter arasından seçim yaparak, rakiplerinizi yenmeye çalıştığınız bir ortamda geçiyor.

Oyunun tanıtımında ayrıca, oyunun çevrimiçi modlarına da değinildi. Oyuncular, dünyanın dört bir yanındaki diğer oyuncularla rekabet edebilecekleri veya işbirliği yapabilecekleri çeşitli modlara erişebilecekler. Oyunun yapımcısı Ed Boon, oyunun çevrimiçi modlarının çok eğlenceli ve bağımlılık yapacağını söyledi.

Öte yandan Mortal Kombat 1, serinin köklerine dönerek, orijinal oyunda yer alan 10 karakteri ve klasik arenaları da yeniden canlandırıyor. Oyunun grafikleri ve animasyonları ise günümüz teknolojisinin imkanlarıyla yeniden tasarlandı.

Mortal Kombat 1’in en dikkat çeken özelliklerinden biri de, serinin imzası haline gelen “fatalities” yani ölümcül hareketler. Oyuncular, rakiplerini yenmek için çeşitli kombinasyonlar yaparak, onlara kanlı ve acımasız sonlar hazırlayabiliyorlar. Bu da oyunun aksiyon seviyesini ileri bir boyuta taşıyor.

Mortal Kombat evrenini baştan yaratacak olan Mortal Kombat 1, 19 Eylül’de Xbox Series, Playstation 5, Nintendo Switch ve PC için çıkış yapacak.

Benzer yazılar

PUBG’de harcadıkça G-Coin kazandıran yöntem 

Paycell, popüler video oyunu PUBG: BATTLEGROUNDS’un yapımcısı KRAFTON ile...

Assassin’s Creed Mirage inceleme

Mirage’da Bashim Ibn Ishaq karakterini canlandırıyoruz. Bashim aslında bir hırsız...

Marvel’s Spider-Man 2 inceleme – Şimdiye kadarki en iyi süper kahraman oyunu

Peter Parker ve Miles Morales New York’u kurtarmak için...

EA FC 24 inceleme

Hypermotion V sistemi çeşitli liglerdeki maçlardan aldığı verileri kullanarak...

PS Plus fiyatları büyük oranda zamlandı

PS Plus'ın, bir süredir zamlanacağı konuşuluyordu. Bugün ise beklenen...