ChatGPT artık internetteki bilgilere gerçek zamanlı erişebiliyor

Kullanıcıların şikayet ettiği bu problem çözüme kavuştu. Geliştirici firma OpenAI, ChatGPT Plus’a “Web’de Gezinme” ve “Eklenti” özelliklerini ekledi. Ancak ücretsiz kullanıcıların erişimine açık değil.

ChatGPT eklentileri, sohbet robotunun işlevselliğini artırmak için geliştirilmiş özel araçlardır. Örneğin yemek ve seyahat ile ilgili bir eklentiyi robota bağlayarak yeni yemek tarifleri ve seyahat önerileri edinebilir, liste yapabilir; sporla ilgili bir eklenti kurarak da sevdiğiniz futbol takımlarını anlık takip edebilirsiniz.

Şu anda Expedia, FiscalNote, Instacart, KAYAK, Klarna, Milo, OpenTable, Shopify, Slack, Speak, Wolfram ve Zapier gibi üçüncü taraf şirketlerin oluşturduğu eklentiler kullanılabiliyor. Bunların sayısı ilerleyen süreçte daha da artacaktır.

ChatGPT artık internetteki bilgilere anlık erişebiliyor

OpenAI’nin yaptığı güncellemeyle ChatGPT internet erişimi kazandı. Google Bard’da ve Bing AI’da olduğu gibi artık sorulan bir soruyu doğrudan internette araştırabilecek, edindiği bilgileri çapraz bir şekilde kontrol edecek, bu sayede kullanıcıya en güncel bilgileri ulaştıracak.

ChatGPT, sorduğunuz bir soruyu internette araştırdığında, yaptığı işlemleri ve konu hakkında bilgi bulmak için izlediği tüm süreçleri gösteren bir çizelge karşınıza çıkacak.

Yeni özellikleri kullanmak için ChatGPT Plus abonesi olmanız gerekiyor. Daha sonra ayarlara girip Beta Özellikleri kısmındaki “Web Browsing” ve “Plugins” seçeneklerini aktif etmeniz yeterli olacaktır.

ChatGPT Plus ne kadar?

Bu arada ChatGPT Plus’a aylık 20 dolar verip abone olunabiliyor.

Benzer yazılar

YandexART’ın sinir ağıyla artık görseller oluşturulabilecek

Uluslararası teknoloji şirketi Yandex, bugün bir duyuru yaptı ve...

Heltia, en kapsayıcı dijital sağlık uygulaması olmayı hedefliyor

2022 yılı Nisan ayında Salus ismi ile kurulan, yeni...

Huawei nova 12i, 108MP kamera,5000mAh  pil ve daha fazlasıyla geliyor

HUAWEI nova Serisi’ne gençlerin yeni gözdesi olacak yeni bir...

Huawei yeni akıllı giyilebilir cihazları piyasaya sürüyor

HUAWEI, yepyeni HUAWEI WATCH FIT 3 ve HUAWEI WATCH...

TÜV NORD Türkiye, otomotiv sektörünün geleceğine yön veriyor

Almanya merkezli bağımsız gözetim firması TÜV NORD, kalite yönetim...