Super Bomberman R 2’nin çıkış tarihi belli oldu

Oyunda Galaksiyi hain Karanlık Ay’dan kurtarmak için yeni tek oyunculu maceraya dalabileceğiniz gibi SBR2’nin yeni Savaş Modu ile arkadaşlarınızla birlikte Bomberman Brothers’a katılabilirsiniz.

Oyunda yer alacak Savaş Modları ise şu şekilde:

Kale: Saldırıya karşı savunma temalı savaş modunda çevrimiçi olarak 1’e 15 asimetrik maçlarda savaşıyorsunuz. Savunma yapacak oyuncu, hücumu yavaşlatmak için bir harita oluşturmak ve savunma tuzakları yerleştirmek zorunda. Bunu yaparken farklı arazi seçenekleri, duvar yerleşimleri, savunma hileleri ve “Ellons” adı verilen yeni karakter türlerinin yardımına başvurmak mümkün. Saldıran tarafsa tüm hazine sandıklarına ulaşmak ve kazanmak için savunma yapan oyuncunun engellerini patlatmalıdır.

Battle 64: Bu battle royal klasiğinde ayakta kalan son oyuncu olmak için mücadele ediyorsunuz. Bu kaotik modda 64 oyuncu yer alacak ancak yalnızca biri galip gelecek.

Grand Prix: Kristaller için yarışın ve diğer oyuncuları alt ediyorsunuz. Bu oyun modunda takım savaşları eğlenceli bir curcuna haline gelecek.

Standart: SUPER BOMBERMAN R 1 ve SUPER BOMBERMAN ONLINE’ın sevilen klasik savaş modu geri dönüyor.

“Sahne Düzenleyici” (Stage Editor) sayesinde oyuncular kendi aşamalarını oluşturmaları ve yeni “Kale” Savaş Modunda başkalarının oynaması için çevrimiçi olarak paylaşmalarını sağlayan araçlar olacak.

Super Bomberman R 2 çapraz platform oynanışa izin verecek ve PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S Xbox One, Steam ve Nintendo Switch platformlarında piyasaya sürülecek.

Oyunun dijital sürümü 13 Eylül’de, fiziksel sürümü ise 14 Eylül’den itibaren çıkacak.

Benzer yazılar

PUBG’de harcadıkça G-Coin kazandıran yöntem 

Paycell, popüler video oyunu PUBG: BATTLEGROUNDS’un yapımcısı KRAFTON ile...

Assassin’s Creed Mirage inceleme

Mirage’da Bashim Ibn Ishaq karakterini canlandırıyoruz. Bashim aslında bir hırsız...

Marvel’s Spider-Man 2 inceleme – Şimdiye kadarki en iyi süper kahraman oyunu

Peter Parker ve Miles Morales New York’u kurtarmak için...

EA FC 24 inceleme

Hypermotion V sistemi çeşitli liglerdeki maçlardan aldığı verileri kullanarak...

PS Plus fiyatları büyük oranda zamlandı

PS Plus'ın, bir süredir zamlanacağı konuşuluyordu. Bugün ise beklenen...