EA Sports FC hakkında ilk resmi bilgiler paylaşıldı

EA Sports FC, yayıncının perşembe günü yaptığı açıklamada, neredeyse tüm dünya futbol sporcularının oyuncu temsili olan FIFPRO ile bir grup lisans sayesinde, 19 binden fazla futbolcunun lisansı olduğunu, 700 takım ve 30 ligin yanı sıra, ABD NWSL ve İngiltere Kadınlar Süper Ligi gibi kadın profesyonel ligleri de yer alacak.

EA Sports FC markasını bir “futbol vizyonu” olarak tanımlayan şirket; konsol, mobil, çevrimiçi oyunlar ve espor ürünleri aracılığıyla yüz milyonlarca taraftarı birbiriyle etkileşime sokmayı hedefliyor. Yeni bir futbol deneyimi yaratarak futbol heyecanını en iyi şekilde yaşatmayı amaçlayan şirket; yeni markasının logosunu da gözler önüne çıkardı.


EA Sports FC Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Nick Wlodyka, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “EA Sports FC’nin hikayesi burada başlıyor. Küresel futbol topluluğunu bir araya getiren 30 yıllık liderlik üzerine yepyeni bir futbol deneyimi ve futbolseverlerin öncelikli olduğu bir gelecek inşa ediyoruz. EA Sports FC bu spor için yeniliğin ve değişimin bir sembolü olacak. Temmuz ayında tüm futbolseverlere bu deneyimin geleceği hakkında daha fazla bilgi vermek için sabırsızlanıyoruz.”

EA Sports FC oyununda 19 binden fazla tam lisanslı oyuncuyu, 700 takımı, 30 ligi bulmak mümkün olacak. 300’den fazla küresel futbol ortağının desteklediği oyunda, kadın futbolu da dahil olmak üzere, özgün ve rakipsiz bir futbol deneyiminin yaşatacağı vadediliyor.

EA Sports FC takımları hangileri?

Premier Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi, La Liga Santander, Bundesliga, Ligue 1, Serie A, CONMEBOL Libertadores, Barclays Kadınlar Süper Ligi, NWSL ve çok daha fazlası EA SPORTS FC’nin ortakları. Bu listede Türkiye Spor Toto Süper Lig henüz yok.

EA Sports FC ne zaman piyasaya sürülecek?

EA Sports, EA Sports FC hakkında daha fazla bilginin Temmuz ayında açıklanacağını söyledi. EA Sports FC’nin, FIFA serisinin geleneksel olarak raflara çıktığı sonbaharda piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Benzer yazılar

PUBG’de harcadıkça G-Coin kazandıran yöntem 

Paycell, popüler video oyunu PUBG: BATTLEGROUNDS’un yapımcısı KRAFTON ile...

Assassin’s Creed Mirage inceleme

Mirage’da Bashim Ibn Ishaq karakterini canlandırıyoruz. Bashim aslında bir hırsız...

Marvel’s Spider-Man 2 inceleme – Şimdiye kadarki en iyi süper kahraman oyunu

Peter Parker ve Miles Morales New York’u kurtarmak için...

EA FC 24 inceleme

Hypermotion V sistemi çeşitli liglerdeki maçlardan aldığı verileri kullanarak...

PS Plus fiyatları büyük oranda zamlandı

PS Plus'ın, bir süredir zamlanacağı konuşuluyordu. Bugün ise beklenen...