HP Amplify Impact ödülünün kazananları belli oldu

Kazananlar arasında Türkiye’den Denker Elektronik de yer alıyor. Taahhütte bulunan ortakların yüzde 100’ü sürdürülebilir etki planları geliştirmiş bulunuyor.  HP iş ortaklarının yeni faydalarla küresel ivmeyi devam ettirmesi bekleniyor.

HP , Amplify Impact Küresel Lider Ödülü, Sürdürülebilir İş Ödülü, İş Mükemmelliği Ödülü, İklim Eylemi Ödülü, Çeşitlilik, Eşitlik & Kapsayıcılık Stratejisi Ödülü ve HP LIFE Award dahil olmak üzere altı kategoride iş ortaklarının Sürdürülebilir Etki başarılarını kutlayan 2022 Amplify Impact Awards’ın kazananlarını açıkladı. Kazananlar, HP’nin 28-30 Mart tarihlerinde Chicago’da düzenlenecek olan Amplify İş Ortağı Konferansı’nda onurlandırılacak.

HP Amplify Impact programı, HP’nin kendi kapsamlı sürdürülebilir etki yatırımları ve girişimlerinden yararlanarak türünün ilk örneği olan bir iş ortağı değerlendirme, kaynak ve eğitim programını temsil ediyor. Bugüne kadar, taahhütte bulunan iş ortaklarının yüzde 100’ü dünyanın ilk otomatik, modüler sürdürülebilirlik planı platformunu kullanarak sürdürülebilir etki planları geliştirdi ve başlangıç hedeflerini aşmış bulunuyor.

HP Türkiye Genel Müdürü Emre Alaman, “HP Amplify Impact iş ortakları, Sürdürülebilirlik amacıyla liderlik etmenin sadece gezegen için değil, aynı zamanda iş için, anlaşmalar kazanmak ve karlı büyümeyi sağlamak için de iyi olduğunu anlıyorlar” diyerek şöyle devam etti: “HP’nin dünyanın en sürdürülebilir ve adil teknoloji şirketi olma yolculuğunu desteklerken, kendi kategorilerinde önemli bir etki yaratma ve bu süreçte müşterilerinin ayak izini azaltma konusunda beklenenin de üzerinde adımlar atarak bunu hak eden iş ortaklarını kutlamaktan heyecan duyuyoruz.”

En iyi genel sürdürülebilirlik performansını sergileyen ve sürdürülebilir iş yapma konusunda üstün performans gösteren en iyi performans gösteren iş ortağına verilen ödülünü Türkiye’den Denker Elektronik kazandı.

Benzer yazılar

Kompakt oyuncu klavyesi Logitech G Pro X 60 tanıtıldı

Kompakt oyuncu klavyesi Logitech G Pro X 60 tanıtıldı....

Tap&Sign, sağlık sektörünün dijital dönüşümüne aracılık ediyor

Tüm dijital imza teknolojilerini tek çatı altında toplayan Tap&Sign,...

Vivo V30 ön satışa sunuldu

Vivo, fotoğraf ve video çekmeyi seven kullanıcıları mutlu edecek...

Geleceği Şekillendir etkinliğinde veri ve yapay zeka gündem oldu

Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD) ve Context işbirliğiyle düzenlenen Kanal...

App Store kazançları Şubat ayında bir önceki yıla göre %15 arttı

Son aylarda gerileme yaşayan Apple hisseleri Pazartesi günü yaklaşık...