Dijital Kurye ile kapıda abonelik aktivasyonu başladı

Geleneksel imza işlemlerinin aksine imzalatılmak istenen belgelerin, dijital olarak doğrulanan kişiler ile uzaktan ya da kuryeler aracılığıyla kapıda imzalatılmasını sağlayan, imza süreci tamamlandığında da belgeyi hem gönderici hem de imzacı ile paylaşan Dijital Kurye Platformu, sözleşme taşımacılığı ve kapıda aktivasyon işlemlerinin dışında para, akıllı telefon gibi değerli teslimatlar da gerçekleştiriyor.

‘Dijital dönüşüm danışmanı’ olarak adlandırılan platform kuryeleri, işe başlamadan önce, Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi ile ortaklaşa hazırlanan eğitim programına katılıyor. Şirket içi vizyon ve sorumluluklar, müşteri odaklı hizmet, kişisel verilerin korunması gibi birçok farklı konuda eğitim alan adaylar, eğitim sonunda girdikleri yeterlilik sınavından geçer not almaları halinde Dijital Kurye olmaya hak kazanıyor.

Kuryeler, taşıdıkları verileri ve belgeleri kesinlikle görmüyor. Veri ve belgeler kuryelerin elindeki tablete yüklü halde geliyor ve sadece müşteriye daha önceden iletilen şifre ile açılabiliyor. Kurye kapıda müşterinin kimliğini doğruladıktan sonra gerekli belgeleri yine tablet üzerinden imzalatıyor.

Benzer yazılar

YandexART’ın sinir ağıyla artık görseller oluşturulabilecek

Uluslararası teknoloji şirketi Yandex, bugün bir duyuru yaptı ve...

Heltia, en kapsayıcı dijital sağlık uygulaması olmayı hedefliyor

2022 yılı Nisan ayında Salus ismi ile kurulan, yeni...

Huawei nova 12i, 108MP kamera,5000mAh  pil ve daha fazlasıyla geliyor

HUAWEI nova Serisi’ne gençlerin yeni gözdesi olacak yeni bir...

Huawei yeni akıllı giyilebilir cihazları piyasaya sürüyor

HUAWEI, yepyeni HUAWEI WATCH FIT 3 ve HUAWEI WATCH...

TÜV NORD Türkiye, otomotiv sektörünün geleceğine yön veriyor

Almanya merkezli bağımsız gözetim firması TÜV NORD, kalite yönetim...