Apple Music için yeni Karaoke Modu geliyor

Apple Music Sing, dünyanın en çok dinlenen on milyonlarca şarkısını içeren sürekli genişleyen bir katalog ile birlikte herkesin dilediği yerde ve istediği şekilde şarkılara katılmasını eğlenceli ve kolay hale getiriyor.

Apple Music Sing, bu ayın sonunda dünya çapındaki Apple Music abonelerinin kullanımına sunulacak. Yeni uygulama hizmet iPhone, iPad ve yeni Apple TV 4K’lar üzerinden kullanılabilecek. Kullanıcılarına uzun süredir şarkı sözlerini sunan Apple, yeni hizmeti ile şarkılara eşlik etmenin yeni bir yolunu sunmuş oldu.

Apple Music Sing’in özellikleri arasında şunlar yer alıyor:

  • Ayarlanabilir vokaller: Kullanıcılar artık bir şarkının vokal seviyeleri üzerinde kontrole sahip olacak. Orijinal sanatçılar ile şarkı söyleyebilecek olan kullanıcılar aynı zamanda başrolü üstlenebilecek veya Apple Music kataloğundaki milyonlarca şarkıyı karıştırabilecekler.
  • Gerçek zamanlı şarkı sözleri: Kullanıcılar, vokallerin ritmine göre dans eden animasyonlu sözlerle en sevdikleri şarkılara eşlik edebilecekler.
  • Arka plan vokalleri: Aynı anda söylenen vokal dizileri, kullanıcıların takip etmesini kolaylaştırmak için ana vokallerden bağımsız olarak hareket edebilecek.
  • Düet görünümü: Birden çok vokalist, düetlerin veya birden çok şarkıcının eşlik ettiği parçaların kolayca söylenebilmesi için ekranın karşıt taraflarında yer alacak.

Benzer yazılar

YandexART’ın sinir ağıyla artık görseller oluşturulabilecek

Uluslararası teknoloji şirketi Yandex, bugün bir duyuru yaptı ve...

Heltia, en kapsayıcı dijital sağlık uygulaması olmayı hedefliyor

2022 yılı Nisan ayında Salus ismi ile kurulan, yeni...

Huawei nova 12i, 108MP kamera,5000mAh  pil ve daha fazlasıyla geliyor

HUAWEI nova Serisi’ne gençlerin yeni gözdesi olacak yeni bir...

Huawei yeni akıllı giyilebilir cihazları piyasaya sürüyor

HUAWEI, yepyeni HUAWEI WATCH FIT 3 ve HUAWEI WATCH...

TÜV NORD Türkiye, otomotiv sektörünün geleceğine yön veriyor

Almanya merkezli bağımsız gözetim firması TÜV NORD, kalite yönetim...