Intel Monsters Reloaded 2022’nin kazananları belli oldu

Monster Notebook ve Intel iş birliğiyle düzenlenen Intel Monsters Reloaded 2022 espor turnuvası finalleri, İstanbul Beyoğlu’nda Grand Pera Emek Sahnesi’nde gerçekleşti.

Pandemiden sonra fiziksel olarak ilk defa gerçekleştirilen yılın en iddialı espor etkinliğinde, final maçları büyük sahnede, yüzlerce oyun tutkunu tarafından izlendi, ayrıca sosyal medya üzerinden tüm dünyaya canlı olarak yayınlandı.

Oyun severlerin büyük ilgi gösterdiği etkinlik, Cosplay gösterileri, Monster Notebook ürün ve aksesuarlarının tanıtıldığı deneyim alanları, 360 derece dönüşe sahip yapay zekâ (AI) robotları gibi çeşitli aksiyonlarla büyük bir espor festivaline dönüştü. Etkinlikte ayrıca katılımcılar için mini turnuvalar düzenlenirken, bunları kazanan oyun severlere çeşitli aksesuarlar hediye edildi.

Final maçları arasında sahne alan, Türkçe Rap’in önemli isimlerinden KAMUFLE, Red Bull 64 Bars kapsamında yarattığı 64 satırlık parçasıyla gençlerden büyük ilgi gördü. Maçlar öncesi ana sahnede epik oyun müziklerini başarıyla seslendiren Monster Notebook Oyun Müzikleri Orkestrası ise tüm izleyicilerin beğenisini kazandı.

Finallerin sunuculuğunu Özgür “Root” Alagül ve Berke “Vlad” Kantürk üstlenirken maçın yorumcuları Anıl Can Başaran – GTRST ve Uzay Berkan Köse – UBEKA oldu.

Eternal Fire Academy kupayı kaldırdı!

Haziran ayında başlayan mücadeleye Türkiye’den katılan espor tutkunları CS: GO, FORTNITE ve PUBG turnuvalarında; Almanya ve Körfez Arap Ülkeleri’nden gelen katılımcılar ise CS: GO turnuvasında yarıştılar.

CS: GO finallerinde Türkiye’den Eternal Fire Academy ve Securitas, Almanya’dan TouchTheCrown ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden B6a Ryhmes takımları yer aldı. Nefes kesen mücadelelerin sonunda Eternal Fire Academy şampiyonluğa ulaştı.

Global bir espor etkinliği olmasının yanı sıra farklı ülkelerden takımların birbirleriyle tanıştıkları ve espor ekosistemini geliştiren Intel Monsters Reloaded 2022’ye bu yıl 5 bine yakın espor oyuncusu katıldı. Turnuvada bu yıl ayrıca, ödül havuzunda toplanan yaklaşık 565 bin TL değerinde ödül takımlara dağıtıldı.

Benzer yazılar

Huawei nova 12i, 108MP kamera,5000mAh  pil ve daha fazlasıyla geliyor

HUAWEI nova Serisi’ne gençlerin yeni gözdesi olacak yeni bir...

Huawei yeni akıllı giyilebilir cihazları piyasaya sürüyor

HUAWEI, yepyeni HUAWEI WATCH FIT 3 ve HUAWEI WATCH...

TÜV NORD Türkiye, otomotiv sektörünün geleceğine yön veriyor

Almanya merkezli bağımsız gözetim firması TÜV NORD, kalite yönetim...

Görüntülerde gerçekçilik YandexART 1.3 ile geliyor

Yandex, kullanıcıların metin yoluyla paylaştığı açıklamaları kullanıma hazır görüntü...

Kompakt oyuncu klavyesi Logitech G Pro X 60 tanıtıldı

Kompakt oyuncu klavyesi Logitech G Pro X 60 tanıtıldı....