Yerli girişim Missafir, 2022 yılında yaklaşık 10 kat büyüdü

Missafir’in portföyünde şu an kısa ve orta vadeli kiralama süreçlerini uçtan uca yönettiği 1600’den fazla ev bulunuyor. Geçtiğimiz yıla kıyasla portföyünde %154’lük bir büyüme gözlemlenen Missafir; merkezi dairelerden lüks villalara, doğayla iç içe bungalovlardan keyifli yazlıklara kadar farklı bütçe ve zevklere hitap eden zengin ürün skalasını her geçen gün genişletmeye devam ediyor.

Üstelik Missafir’in ev seçkisindeki bu büyüme, Missafir özel evleri segmentine de yansıdı. Startup’ın Missafir Homes adı ile oluşturduğu konsept evlerinin sayısı 86’ya ulaştı. Şimdilik İstanbul, İzmir ve Antalya şehirlerinde konumlanan özel evlerin sayısındaki artış oranı bir önceki yıla kıyasla %1128’i buldu.

Missafir portföyündeki ev sayısı 1600’ü geçti

Tüm bunların yanı sıra Missafir, 2022 yılının ilk yarısında uluslararası hizmet ağını genişletti. Bugün 4 ülke, 20 şehir ve 80’den fazla ilçede yer alan Missafir 2022 yılının sonuna kadar sadece lokal destinasyonların değil yurt dışı duraklarının sayısını da artırmayı hedefliyor.

Ayrıca girişimin geçtiğimiz seneyle kıyaslandığında 2022 yıl ortası büyüme oranları arasında en ön plana çıkan, ciro oldu. Missafir’in cirosunda 2021 yıl ortasına kıyasla %1009’luk bir büyümeye tanıklık edildi. Girişimin büyüme rakamları bunlarla da sınırlı değil. Missafir bugün 109 kişilik büyük bir aile oldu. Missafir’in portföyündeki ev sayısı da bu sırada 1600’ü geçti.

Benzer yazılar

ChromaSet, Kickstarter’da 48 saatte 200 bin dolardan fazla fon topladı

Lansmanın ilk iki saatinde 100 bin dolarlık ön satışla...

Fast entegrasyonunu tamamlayan Papara’ya IBAN özelliği geldi

Yerli finansal teknoloji şirketi Papara, FAST entegrasyonunu tamamladı. Bu...

Martı, New York Borsası’nda halka arz oldu

231 yıllık New York Borsası’nda hisseleri doğrudan işlem gören...

Ruul, yeni Akıllı Vergi Asistanı ürününü tanıttı

Freelance çalışanlar için faturalandırma ve ödeme alma servisi Rimuut,...

Karbon nötr bir yapı için özel yazılımlar geliştiren Supercritical, 13 milyon dolar yatırım aldı

İşletmelerin sıfır karbona ulaşmalarına ve iklim kriziyle mücadele etmelerine...