Velotix, 10 milyon dolar tohum yatırım aldı

2020 yılında CEO Dr. Adi Hod, Adam Ben-Gur ve Uriel Ekstein tarafından kurulan Velotix, verileri erişilebilir hale getirirken güvenlik risklerini en aza indiriyor. Velotix, sembolik AI platformunu henüz sistemi tanıtmadan önce hazırlayarak ilk müşteriler olarak finans, sigorta ve sağlık pazarlarına odaklanan küresel işletmelerle iş birliği yaptı. Google, Amazon ve Microsoft Azure dahil olmak üzere küresel bulut sağlayıcıları ve önde gelen BI araçlarıyla ortaklık kurduktan sonra girişimin popülaritesi kolaylıkla artış gösteriyor. Piyasaya sürülmesiyle Velotix, potansiyel müşterilerden büyük ilgi görmeyi başarıyor.

Verilere güvenli erişimi kolaylaştırıyor

Velotix, gizlilik odaklı ve veri odaklı olmakta zorlanan şirketlerin, politikalarını akıllıca ve otomatik olarak yöneterek verilere güvenli erişimi kolaylaştırmalarını sağlıyor. Yapay zeka odaklı özel bir sistem tarafından desteklenen Velotix platformu, istisnalara, düzenlemelere ve kullanıcı davranışına dayalı olarak kurumsal veri koruma politikalarını sürekli olarak oluşturu, günceller ve bunun sürdürülmesini sağlar. Kuruluşlar, güvenlik risklerini ortadan kaldırırken veri kullanımını da en üst düzeye kolayca çıkarabiliyor.

Girişimin CEO’su ve Kurucu Ortağı Dr. Adi Hod, “İşletmelerin yalnızca verilere erişimi kolaylaştırmalarına değil, aynı zamanda veri demokratikleştirme yaklaşımından elde edebilecekleri tahminler, analizler ve içgörüler sonucunda sektör liderleri olarak kendi alanlarında kendilerini konumlandırmalarına olanak tanıyan benzersiz bir platform oluşturduk.” dedi.

Benzer yazılar

ChromaSet, Kickstarter’da 48 saatte 200 bin dolardan fazla fon topladı

Lansmanın ilk iki saatinde 100 bin dolarlık ön satışla...

Fast entegrasyonunu tamamlayan Papara’ya IBAN özelliği geldi

Yerli finansal teknoloji şirketi Papara, FAST entegrasyonunu tamamladı. Bu...

Martı, New York Borsası’nda halka arz oldu

231 yıllık New York Borsası’nda hisseleri doğrudan işlem gören...

Ruul, yeni Akıllı Vergi Asistanı ürününü tanıttı

Freelance çalışanlar için faturalandırma ve ödeme alma servisi Rimuut,...

Karbon nötr bir yapı için özel yazılımlar geliştiren Supercritical, 13 milyon dolar yatırım aldı

İşletmelerin sıfır karbona ulaşmalarına ve iklim kriziyle mücadele etmelerine...