Apple, yeni bir standla iPad’i akıllı ekrana dönüştürebilir

Mark Gurman’ın Bloomberg’e verdiği rapora göre Apple, yeni bir iPad standı üzerinde çalışıyor. Bu stand, iPad’i bir nevi akıllı ekrana çevirecek.

Android cihazlarda uzun yıllardır bulunan uyku özelliği, telefonu standa ya da şarja bıraktığınızda bir başucu saati görevi görmesini sağlıyor. Gelişmiş akıllı ev cihazları ile de evdeki cihazları kontrol edebilir, videolar izleyebilir ya da görüntülü sohbetler yapabilirsiniz.

iPad akıllı ekrana dönüşüyor

Gurman, iPad istasyonunun benzer şekilde çalışabileceğini, kullanıcıların FaceTime aracılığıyla arama yapmalarına ve akıllı ev cihazlarını eller serbest modunda çalışabileceğini belirtti. Gurman’a göre Apple, güncellenmiş bir ekrana, S8 çipine ve çoklu dokunma işlevine sahip güncellenmiş bir HomePod üzerinde de çalışıyor. Geçen yıl Gurman, Apple’ın hala üzerinde çalıştığına inandığı bir kamera ile donatılmış Apple TV ve akıllı hoparlör cihazını birleştirmeyi planladığını bildirmişti.

Apple’ın bu standıyla ilgili çıkış tarihi ya da çıkıp çıkmayacağı konusu belli değil. M2 işlemcili iPad Pro varyasyonunun ise bu ay bitmeden tanıtılması bekleniyor.

Benzer yazılar

iPhone 16 Pro Max tanıtıldı

iPhone 16 Pro modelleri, 9 Eylül 2024’te düzenlenen Apple...

iPhone 16 ve iPhone 16 Plus tanıtıldı

Apple, düzenlediği “It’s Glowtime” etkinliği kapsamında iPhone 16 ve...

Apple Watch Series 10 tanıtıldı

Apple, 9 Eylül’de düzenlediği etkinliğinde Watch Series 10 akıllı...

iPhone 16 Türkiye fiyatları belli oldu

iPhone 16 tanıtım etkinliğinin sona ermesiyle birlikte, Apple Türkiye...

Sony, FE 85mm F1.4 GM II’yi duyurdu

Sony, kompakt bir gövdede hızlı otomatik odaklama (AF) ile...