Hi-Fi müzik sevenler için Spotify Platinum üyelik planı geliyor

Tidal ve Apple Müzik, kullanıcılarına kayıpsız müzik sunuyor. Rekabeti bir üst seviyeye çıkarmak ve daha fazla kullanıcıya hitap etmek isteyen Spotify, Hi-Fi sevenler için yeni üyelik planı üzerinde çalışmaya başladı.

Şirket, yakın zamanda Spotify’dan Apple Music’e geçmek için üyeliğini iptal eden bir kullanıcıya “Platinum” adlı yeni bir abonelik hizmetinden bahseden bir anket gönderdi. Konu hakkında açıklama yapan kullanıcı, “Gönderdikleri ankette Spotify’ın yakında tanıtacağı abonelik hizmetiyle ilgili detaylar yer alıyor. Şirket bana paylaştıkları özellikler için gelecek ay Spotify uygulamasına tekrar dönüp dönmeyeceğimi surdu.” ifadelerine yer verdi.

Bir kullanıcı, Spotify’ın Ücretsiz, Bireysel ve Platinum olmak üzere üç üyelik planı listelediğini söyledi. Platinum üyelik planı, bireysel abonelere sunulan özelliklere ek olarak Hi-Fi, Studio Sound, Kulaklık Ayarlayıcı, Audio Insights, Library Pro ve Playlist Pro’ya sahip olacak.

Spotify’ın aboneliğini iptal eden bir kişiye gönderdiği anket sayesinde gündeme gelen bu Platinum abonelik paketi, bünyesinde HiFi seçeneğini taşıyor ve şimdilik aylık 20 dolarlık bir fiyata sahip. Tek başına kayıpsız ses özelliğinin kullanıcıları Spotify’da iki kat daha fazla harcamaya ikna etmeyeceği düşünülüyor.

Benzer yazılar

Huawei yeni akıllı giyilebilir cihazları piyasaya sürüyor

HUAWEI, yepyeni HUAWEI WATCH FIT 3 ve HUAWEI WATCH...

TÜV NORD Türkiye, otomotiv sektörünün geleceğine yön veriyor

Almanya merkezli bağımsız gözetim firması TÜV NORD, kalite yönetim...

Görüntülerde gerçekçilik YandexART 1.3 ile geliyor

Yandex, kullanıcıların metin yoluyla paylaştığı açıklamaları kullanıma hazır görüntü...

Kompakt oyuncu klavyesi Logitech G Pro X 60 tanıtıldı

Kompakt oyuncu klavyesi Logitech G Pro X 60 tanıtıldı....

Tap&Sign, sağlık sektörünün dijital dönüşümüne aracılık ediyor

Tüm dijital imza teknolojilerini tek çatı altında toplayan Tap&Sign,...