Logitech, Mac odaklı yeni klavye ve farelerini duyurdu

Bunlardan MX Mechanical Mini, temel olarak daha öncekiyle aynı ürün olsa da, şu anda moda olan mekanik tuşlu klavyeleri sevenler için farklı bir seçenek sağlıyor. Doğal olarak, macOS’a özel tuşlara sahip olacaksınız ve bu ürün, Uzay Grisi veya Soluk Gri olmak Mac’e uygun birkaç renkte sunuluyor.

Bir sonraki ürün ise, şirketin amiral gemisi MX Master 3S faresinin yine Uzay Grisi veya Soluk Gri renkte Mac’e özel bir sürümü oldu. Bu, mevcut 3S ile aynı özellikleri taşıyor ve aslında, bunun ayrı bir model olarak var olması için ortada çok az neden var. Sonuçta, standart 3S evrensel bir modeldir ve Logitech’in aksesuar ince ayar uygulaması Options+’ın macOS sürümünde Mac’e özel kısayollarla zaten özelleştirilebiliyor.

Satışa sunulan bir diğer ürün ise Lift for Mac, aslında bu şirketin mevcut dikey faresinin Mac renkli bir sürümü. Logitech, 57 derecelik kullanım açısının daha iyi konfor sağladığını ve eli doğal bir el sıkışma konumuna getirdiğini söylüyor. Aynı zamanda şirket, K380 kablosuz klavyesi için, Yaban mersini gibi yeni bir renk sunuyor. Mor renkli M1 iMac ile tam uyumlu bir eşleşme isteyenler için, fareyi de aynı renk tonunda satın almak mümkün oluyor.

Ürünlerin yurt dışı fiyatları da belli oldu. Mx Mechanical Mini 150 dolar, MX Master 3S 100 dolar, Lift 70 dolar ve yaban mersini renkli K380 40 dolara yurt dışında satışa sunuldu.

Benzer yazılar

Kompakt oyuncu klavyesi Logitech G Pro X 60 tanıtıldı

Kompakt oyuncu klavyesi Logitech G Pro X 60 tanıtıldı....

Tap&Sign, sağlık sektörünün dijital dönüşümüne aracılık ediyor

Tüm dijital imza teknolojilerini tek çatı altında toplayan Tap&Sign,...

Vivo V30 ön satışa sunuldu

Vivo, fotoğraf ve video çekmeyi seven kullanıcıları mutlu edecek...

Geleceği Şekillendir etkinliğinde veri ve yapay zeka gündem oldu

Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD) ve Context işbirliğiyle düzenlenen Kanal...

App Store kazançları Şubat ayında bir önceki yıla göre %15 arttı

Son aylarda gerileme yaşayan Apple hisseleri Pazartesi günü yaklaşık...